Biografie

Op 19-jarige leeftijd deed Tatanka Hodes (20) mee aan het NTR TV-programma DREAM SCHOOL (2019).

Onder leiding van kickbokser Lucia Rijker en schoolhoofd Eric van ’t Zelfde kregen schoolverlaters gedurende drie weken les van bekende Nederlanders om opnieuw geïnspireerd te worden. Tatanka viel meteen op bij het Nederlandse publiek vanwege haar enorme drijfkracht en haar heftige verleden. 

Samen met haar moeder en zusje zat Tatanka in een Blijf Van Mijn Lijf-huis toen haar tweelingbroertje geboren werden. Tatanka werd vaak opgevangen in een crisisopvang omdat ze door haar moeder hardhandig behandeld en verwaarloosd werd. Toen ze 8 jaar was overleed haar moeder en werd ze opgevangen door haar agressieve stiefvader.

Langerzamerhand begon Tatanka steeds meer te ontsporen, gebruikte drugs en kwam ze in de escortindustrie terecht.

Tijdens DREAM SCHOOL werd Tatanka onder andere geïnspireerd om iets met haar creatieve kant te doen. Zo is haar interesse voor de modeindustrie en schrijven verder gewekt.

Na haar deelname heeft Tatanka zich meteen ingeschreven voor een modeopleiding in Arnhem en is ze hard aan het werk om haar creativiteit verder te ontplooien. Tatanka heeft het schrijven weer helemaal opgepakt en is momenteel bezig met het uitbrengen van een biografie en een gedichtenbundel! Naast het schrijven haalt Tatanka veel kracht uit fotografie en fotoshoots die zij regelmatig doet.

The choices you make today will be your biography tomorrow. - James Altucher